Kennismaking en aanmelden

Bij het kiezen van een basisschool spelen sfeer en gevoel een belangrijke rol. Wij hopen dat u door de website al een goed beeld hebt gekregen en nodigen u graag uit om bij ons langs te komen en de Triangelsfeer te proeven!

U kunt met de directie, Miranda van der Toorn, directeur en/of Roxanne Buren, adjunct directeur, een afspraak maken voor een kennismaking  via (079) 341 40 00 of triangel@opoz.nl.

Aanmelden 0- 4 jarigen

Nadat uw een kennismakingsgesprek heeft gehad bij ons op school, kunt u uw kind aanmelden bij ons op school. Dit kunt u doen door het aanmeldformulier in te vullen en te retourneren naar de school.

Zodra uw kind is ingeschreven, krijgt u hiervan een schriftelijke bevestiging.  Wanneer uw kind ongeveer 3 jaar en 8 maanden is, krijgt u van ons een uitnodiging om contact op te nemen met de leerkracht waarbij uw kind in de klas komt. Met de leerkracht maakt u een afspraak voor het kennismakingsgesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek maakt u afspraken met de leerkracht over de wenmomenten. Uw zoon of dochter mag tussen de 5 en 10 dagdelen komen wennen. Na ongeveer zes weken heeft u als ouder een gesprek met de leerkracht, waarin wordt besproken hoe het thuis en op school gaat met uw zoon of dochter.

Aanmelden 4 jaar en ouder

Is uw kind ouder dan 4 jaar en volgt hij/zij onderwijs en wilt u hem/haar aanmelden bij IKC De Triangel? Dan kunt u contact opnemen met de directeur, Miranda van der Toorn.

Snel naar