Kennismaking en aanmelden

Bij het kiezen van een basisschool spelen sfeer en gevoel een belangrijke rol. Wij hopen dat u door de website al een goed beeld hebt gekregen en nodigen u graag uit om bij ons langs te komen en de Triangelsfeer te proeven!

U kunt met de directeur, Miranda van der Toorn, een afspraak maken voor een kennismaking via (079) 341 40 00 of triangel@opoz.nl.

Aanmelden 0- 4 jarigen

Nadat u een kennismakingsgesprek heeft gehad bij ons op school, kunt u uw kind aanmelden bij ons op school. Dit kunt u doen door het aanmeldformulier in te vullen en te retourneren naar de school.

Zodra uw kind is ingeschreven, krijgt u hiervan een schriftelijke bevestiging.  Wanneer uw kind ongeveer 3 jaar en 9 maanden is, krijgt u van ons een intakeformulier toegestuurd. Op dit formulier omschrijft u uw kind. Op basis van deze gegevens voert u het kennismakingsgesprek met de leerkracht. Tijdens dit kennismakingsgesprek maakt u afspraken met de leerkracht over de wenmomenten. Uw zoon of dochter mag tussen de 5 tot 10 dagdelen komen wennen. Na ongeveer zes weken heeft u als ouder een gesprek met de leerkracht, waarin wordt besproken hoe het thuis en op school gaat met uw zoon of dochter. Kinderen die 4 jaar worden in de maanden juli en augustus hebben geen wenperiode op school. Dit in verband met de zomervakantie. Met deze ouders/verzorgers worden individuele afspraken gemaakt over wat hun kind nodig heeft voor een fijne start na de zomervakantie. 

Aanmelden 4 jaar en ouder


Is uw kind ouder dan 4 jaar en volgt hij/zij al onderwijs en wilt u hem/haar aanmelden bij IKC De Triangel? Dan kunt u contact opnemen met de directeur, Miranda van der Toorn. Goed om te weten is dat alle scholen in Zoetermeer voor leerlingen die al onderwijs volgen de BAO-BAO procedure (basisonderwijs naar basisonderwijs) wordt gevolgd: BAO-BAO procedure

In het schooljaar 2023-2024 is er in de volgende groepen geen of berperkt plek:

  • groep 1 - vol 
  • groep 2 - vol
  • groep 3  - vol
  • groep 4 - plek
  • groep 5 - eventueel 1 plek, afhankelijk van specifieke onderwijsbehoeften van de mogelijk toekomstige leerling. 
  • groep 6 - plek
  • groep 7 - vol
  • groep 8 - vol

Ook het kalenderjaar 2025 heeft geen plek meer voor kinderen die in dat jaar vier jaar worden. 

In het schooljaar 2024-2025 is er in groep 2 nog plek voor 4 kinderen. 

Het kan weleens gebeuren dat er toch nog een plekje ontstaat in een groep die geen plek meer heeft. Dit kan gebeuren doordat een leerling bijvoorbeeld verhuist. Voor de meest recente informatie over een mogelijke plaatsing kunt u het best contact opnemen met de directie. 

 

 

 

 

 

 

Snel naar